MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > MFK KÉPZÉS ONLINE MODUL:...

MFK KÉPZÉS ONLINE MODUL: BEMUTATKOZIK A EURO-FUNDING

Ahogyan arról korábban már hírt adtunk, november végén került sor arra az információs napra, ami a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) együttműködésében valósult meg. Az online előadások hallgatói között tudhattuk számos magyar felsőoktatási intézmény munkatársát is.

 

Az információs napon az MFK egyik partnere, a projektfejlesztés területén európai szinten elismert IDP European Consultants (IDP) is prezentált, továbbá tanácsaival segítette a hallgatóságot.

 

Az IDP által moderált B2B gyakorlati projektfejlesztési modulból a résztvevők megtudhatták, hogy az új európai uniós Horizon Europe Health támogatási program tervezetében szerepelhet egy olyan pályázati felhívás, ami a Szegedi Tudományegyetem egyik projektelképzelésének finanszírozása szempontjából érdekes lehet. A projekt egy egyetemek közötti összefogást is magában foglalhat, amiben együttműködő partnerek lehetnek az SZTE ÁOK Kórélettani Intézetének Gasztroenterológiai Munkacsoportja és a Pécsi Tudományegyetem Transzlációs Medicina Intézete. A két kutatóintézet tevékenységi köre a krónikus gyulladások felismerése és kezelése az emberi szervezetben, különös tekintettel a hasnyálmirigy-megbetegedésekre.

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: