Vissza

Magyar Fejlesztési Központ

Nyitólap > Hírfolyam > Piliscoop – átadás

Piliscoop – átadás

=

Kedden átadták Pilisjászfalun a Piliscsoport Nagykereskedelmi Zrt. új székhelyét, illetve logisztikai központját. Az új épület a 10-es út mentén fekszik kereskedelmi kapcsolatot teremtve akár a szlovák, az észak-magyar Coop-üzletek és a Zsámbéki-medence boltjai között; „a jó szomszéd” szlogen ebben az esetben kiterjed a legnagyobb magyar tulajdonban lévő (100%) bolthálózat nemzetközi és nemzeti tagjaira is.

A központot Tarnai Richárd kormánymegbízott és Kiss Antal miniszteri biztos, ügyvezető igazgató adta át. Az ünnepélyen részt vett az ÁFEOSZ – COOP Szövetség elnöke, a POLUS COOP Zrt. igazgatója, a CO-OP Hungary Zrt. elnöke, és a Piliscsoport Nagykereskedelmi Zrt. vezérigazgatója, Pilisjászfalu első embere mellett a szomszéd települések polgármesterei és a cég beszállítói is.

A miniszteri biztos úr beszédében elmondta, hogy az új kereskedelmi bázis egyben közösségi térként is funkcionál; a munkaerő képzésen túl az agglomeráció iskoláinak diákjai és további közösségek itt megismerkedhetnek és elsajátíthatják a kereskedelmi, pénzforgalmi, illetve logisztikai feladatokat.