Vissza

Magyar Fejlesztési Központ

Nyitólap > Hírfolyam > Hogyan szerezzünk támogatást az európai dimenziójú ...

Hogyan szerezzünk támogatást az európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez?

Hogyan szerezzünk támogatást az európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez?

A Magyar Fejlesztési Központ (MFK) november 9-től öt héten keresztül ismét megtartja államilag elismert oklevelet nyújtó képzését (nyilvántartási szám: E-001696/2017/D001), amelynek célja, hogy a kutatással, fejlesztéssel és innovációval foglalkozó magyar kis- és középvállalkozások olyan speciális tudást sajátítsanak el, amely segíti a közvetlen európai uniós források megszerzésére irányuló pályázataikat, ezáltal pedig erősíti versenyhelyzetüket a nemzetközi piacokon.

A tanfolyam résztvevői eligazítást kapnak a H2020-program felépítéséről, tartalmáról, valamint arról, hogy kinek milyen projekttel érdemes pályáznia, továbbá hogyan lehet egy innovatív projektötletet sikeres pályázattá fejleszteni. A képzés betekintést nyújt a pályázás folyamatába is, beleértve a sikeres és hatékony projektmenedzsment, a pénzügyi elszámolás és monitoring mikéntjét.

Végül, de nem utolsó sorban az MFK lehetőséget biztosít arra, hogy a képzés hallgatói megismerkedhessenek különböző területeken jártas H2020 szakértőkkel, illetve személyesen tehessék fel kérdéseiket Európa egyik legsikeresebb pályázatíró cégét képviselő projektfejlesztőknek. A három legkiválóbb ötlettel rendelkező résztvevő pedig exkluzív tanácsadáson vehet részt.

A Magyar Fejlesztési Központ képzése december 7-én ünnepélyes oklevél átadással zárul.