Vissza

Magyar Fejlesztési Központ

Nyitólap > Hírfolyam > EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATOK KÖZVETLEN FORRÁSOKRA: A ...

EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATOK KÖZVETLEN FORRÁSOKRA: A MAGYAR ÖNKÉNTES LIGA A TÁMOGATÓ HÁZIGAZDÁJA A MAGYAR FEJLESZTÉSI KÖZPONT FELNŐTTKÉPZÉSÉNEK

A Magyar Önkéntes Liga Egyesület (MÖL) támogatásával kerül sor 2020. október 28. és 30. között a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) által kidolgozott, államilag elismert oklevelet nyújtó felnőttképzésre (nyilvántartási szám: E-001696/2017/D001), amelynek tárgya a közvetlen európai uniós források, illetve azok pályázati rendszerének elméleti és gyakorlati bemutatása, különös tekintettel a H2020, az Erasmus+, valamint a Europe for Citizens programokra.

A képzés résztvevői speciális tudást sajátíthatnak el, amely segíti a közvetlen európai uniós források megszerzésére irányuló pályázataikat.

A tanfolyam felöleli a közvetlen európai uniós források, továbbá a pályázás folyamatának bemutatását, beleértve a hatékony projektfejlesztést, ezenkívül sikeres projekt esetén pedig a projektmenedzsment, a pénzügyi elszámolás és monitoring mikéntjét.

A képzés gyakorlatot is tartalmaz, ami a pályázók kompetenciáinak azonosítására, a konzorciumban való részvételre, a projekt kidolgozására és a pályázat megírására irányul.

Végül, de nem utolsó sorban, számos szakértő osztja meg a pályázással kapcsolatos tapasztalatait a hallgatókkal, hogy ily módon is megerősítsék az átfogó, de egyúttal részletekre is kiterjedő elméleti tudásanyagot.