MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Újabb képzést tartott az...

Újabb képzést tartott az MFK

=

Szeptember 5-től 7-ig ismét „Tanulj, pályázz, nyerj!” képzést tartottak a Magyar Fejlesztési Központ szakemberei határon túli cég- és intézményvezetőknek. A résztvevők Kárpátaljáról, Felvidékről, Vajdaságból, Muravidékről és Erdélyből érkeztek. A háromnapos tréninget Kiss Antal ügyvezető igazgató, miniszteri biztos nyitotta meg, aki pozitív hozzáállásra, kreatív gondolkodásra és bátor pályázásra buzdította a jelenlévőket.

A bevezető és a bemutatkozások után nyertes magyar pályázók számoltak be tapasztalataikról és jövőbeni terveikről: Dr. Bulkai András és Hetyei Gábor ügyvezetők (Central European Research Center Kft.), Váradi Natália (Beregszászi Főiskola) és Szőke Tímea (Pro Progressione Kft.) személyében. Johann Friedmann (JFC Brussels BVBA, PROTEUS), az MFK tanácsadója pedig a vegyes projektfinanszírozás eszközeinek rejtelmeibe vezette be a meghívottakat.

A képzés további részében a résztvevők szekcióüléseken mélyíthették tovább az uniós pályázásban elsajátított tudásukat, gyakorlati tanácsokat hallgatva a projektötlettől a pályázat benyújtásáig; az üléseket Schmitt Petra tanácsadó (MFK), Petrányi Barna ügyvezető (Pro Progressione Kft.), Bózsik András igazgatói megbízott (MFK) és Johann Friedmann tanácsadó (JFC Brussels BVBA) tartották.

Befejezésül a már megszokott tudás-ellenőrzés és -értékelés keretében egy komplex, több kifejtő feladatból álló dolgozat megírása várt a hallgatókra. A magasan kiemelkedő eredménnyel sikeresen vizsgázók később vehetik át a tudásukat tanúsító okleveleket.

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: