MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Új interaktív útmutató az...

Új interaktív útmutató az audiovizuális és a hírmédia szektor finanszírozási lehetőségeiről

 Az Európai Bizottság új interaktív kereső eszközt hozott létre az audiovizuális és a hírmédia szektorban elérhető összes uniós finanszírozáshoz. Ez az interaktív eszköz bemutatja az audiovizuális és a hírmédia szektor fő EU-s támogatási lehetőségeit. Segítségével feltérképezhetők a Kreatív Európa programból, valamint más programokból (például a Horizon Europe, az InvestEU ) származó finanszírozási lehetőségek. Ez az első gyakorlati útmutató a média értékláncának különböző ágazatai számára, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja tevékenységeinek és igényeinek megfelelő uniós támogatást.

 

Az interaktív kereső eszköz célja, hogy megkönnyítse az EU-hoz kapcsolódó pénzügyi támogatási mechanizmusokhoz való hozzáférést. Információkat tartalmaz az audiovizuális és a hírmédia-szektorból származó szervezetek finanszírozási lehetőségeiről. Segítséget nyújt a médiapiaci szereplőknek a rendelkezésükre álló programok és eszközök közül a legmegfelelőbb uniós támogatási forrás megtalálásában és megpályáztatásában

 

Segítség az útmutató használatához:

 

https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/policies/tool-funding-media#

 

Kezdje a középső csomópontra kattintva Ki vagy? és lépésről lépésre navigáljon úgy, hogy rámutat az entitás típusára és az Ön által képviselt tevékenységi szektorra, valamint a főbb szükségletekre, amelyekhez támogatást szeretne kapni. 

Az útmutató segít megtalálni a kérdései szempontjából releváns uniós finanszírozási lehetőségeket. A végeredmény a legrelevánsabb eszköz részletes leírása.

  

Forrás és bővebb információk:

 

https://www.eacea.ec.europa.eu/news-events/news/new-interactive-guide-funding-opportunities-audiovisual-and-news-media-sectors-2021-12-02_en

 

Részeletes leírás:

 

https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/policies/tool-funding-media#

 

GYÍK:

 

https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/policies/faq-tool-funding-media

 

Demo:

 

https://www.youtube.com/watch?v=3LPc4pdjpnM

 

 

 

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: