MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > INNOV4 KONFERENCIA AZ MFK...

INNOV4 KONFERENCIA AZ MFK SZERVEZÉSÉBEN

INNOV4 KONFERENCIA AZ MFK SZERVEZÉSÉBEN

Vazil Hudáknak, az Európai Beruházási Bank alelnökének a védnökségével a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) szervezésében kerül sor április 5-én a dobogókői Walden Hotelben az InnoV4 konferenciára. A konferencia célja, hogy a V4 országok közötti együttműködést erősítse, és elősegítse a felkészülést a 2020 utáni időszakra, amikor megváltozik az Európai Unió által működtetett finanszírozási struktúra.

Az esemény továbbá arra irányul, hogy az MFK által felhalmozott értékes tapasztalatokat átadja a Visegrádi Csoport soron következő elnökségét betöltő Szlovákiának, különös tekintettel az energetikai, a közlekedési és okos városok, valamint az informatikai szektorban tevékenykedők gyakorlati szemléletű felkészítésére.

A szakmai eseményre, amely előkészítő rendezvénye kíván lenni egy, az innováció menedzsment témakörében a közeljövőben megrendezésre kerülő V4 konferenciának, a szakdiplomaták mellett többek között a Visegrádi Csoport országaiból érkeznek a résztvevők, állami intézmények és vállalatok, valamint kis- és középvállalkozók képviseletében.

Az egynapos konferencia magas rangú résztvevői olyan nagy tudású és egyedülálló tapasztalattal rendelkező előadóktól hallgathatnak előadásokat az innováció menedzsment, a projektfejlesztés és finanszírozás területéről, mint Dr. Mészáros György, a Paks II Atomerőmű Zrt. igazgatóságának elnöke, Alfredo Sánchez, a spanyol Inspiralia ügyvezető igazgatója, Lőwy Dániel, a Valor Hungariae Zrt. innovációs igazgatója és Alain Nadeau, az EIB magyarországi irodájának vezetője.

A konferenciát Kiss Antal, a közvetlen közösségi forrásokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos, az MFK ügyvezetője nyitja meg.

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: