MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Európai Digitális Hitelesítő Adatok...

Európai Digitális Hitelesítő Adatok a Tanuláshoz (European Digital Credentials for Learning) Online esemény: 2021. október 25. 11-12:30-ig

Az Európai Bizottság kifejlesztette az új európai digitális hitelesítő adatokat a tanuláshoz.

A digitális oklevelek és bizonyítványok nem vesznek el vagy sérülnek meg, nehezebben hamisíthatók, és egyetlen gombnyomással megoszthatók.

  • De honnan tudjuk, hogy a diploma megbízható ?
  • És hogyan adhatnak ki Európa -szerte tanuló intézmények okleveleket és egyéb tanulási bizonyítványokat olyan formában, amely könnyen előállítható, és könnyen olvasható és ellenőrizhető a célállomáson?

Az Európai Bizottság kifejlesztette az új európai digitális hitelesítő adatokat a tanuláshoz. Az európai digitális tanúsítványok címzettjei automatikusan ellenőrizhetik az olyan információkat, mint az odaítélő szerv személyazonossága vagy a képesítés minőségbiztosítása. Az európai digitális hitelesítő adatok a tanuláshoz az egész EU-ban hiteles és az azonos információkat tartalmazó papír alapú hitelesítő adatokkal egyenértékű.

Az online eseményen felvázolják a jövőbeli lehetséges tendenciákat és bemutatják a már most is jól működő bevált gyakorlatokat.

Forrás és bővebb információk:

https://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=en&catId=88&eventsId=1918&furtherEvents=yes

https://europa.eu/europass/en/what-are-digital-credentials

Regisztráció az online eseményre:

https://www.eventbrite.com/e/launch-event-european-digital-credentials-for-learning-tickets-181008319757

 

 

 

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: