MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > EPALE online Közösségi Konferencia...

EPALE online Közösségi Konferencia a felnőttképzésről: 2021. október 12-13-án

2021. október 12-13-án tartja az EPALE az éves nemzetközi Közösségi Konferenciáját, amely az egész felnőttképzési közösségnek szól Európa szerte. A konferencia teljesen online környezetben kerül megrendezésre, amely lehetőséget teremt arra, hogy az érdeklődők széles köre minden érintett szektorból bekapcsolódhasson a programba.

Az EPALE Közösségi Konferencia fórumot teremt az együttműködésre és gondolatcserére a felnőttkori tanulás területén tevékenykedő szakértők, képzési szolgáltatók és politikai döntéshozók között. Lehetőséget kínál annak megvitatására, hogy hogyan segítheti a felnőttképzés és felnőttkori tanulás a társadalmunk újra formálását inkluzív és fenntartható modellek előmozdításával.

A konferencia elősegíti a párbeszédet a felnőttkori tanulás szerepéről a több szintű átmenethez kapcsolódóan (zöld, demográfiai, digitális), különös figyelmet szentelve annak, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen.

plenáris előadások az EPALE platformon lesznek elérhetőek október 12-én és 13-án délelőtt. 

…De a konferencia ezzel közel sem ér véget!

A rákövetkező héten, október 18-án és 19-én a rendezvény folytatódik és teret ad a közös tevékenységnek. A résztvevőknek lehetőségük nyílik elmondani véleményüket, aktív szereplőként bekapcsolódva négy szakmai műhelymunkába, amennyiben előzetesen beregisztrálnak az eseményre. Ezen felül, a rendezvény keretein belül számos nemzeti workshop és panelbeszélgetés is megrendezésre kerül, amely lehetőséget nyújt a nemzeti prioritások és gyakorlatok megismerésére és megvitatására az országok saját nyelvén. A nemzeti panelek október 12 és 19 között kerülnek megrendezésre. A magyar panelbeszélgetés témája a „Tanuló közösségek építése - jó gyakorlatok és tapasztalatok”, amelyre október 14-én kerül megrendezésre 11.00-12.30-ig.

Forrás és bővebb információk:

https://www.eacea.ec.europa.eu/news-events/news/epale-community-conference-2021-2021-10-11_en

https://epale.ec.europa.eu/en

https://epale.ec.europa.eu/en/blog/epale-community-conference-2021

https://epale.ec.europa.eu/hu/content/epale-kozossegi-konferencia-2021

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: