MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Az Európai Innovációs Tanács...

Az Európai Innovációs Tanács csúcstalálkozója 2021. november 24-én 13:30- november 25-én 17:30-ig

Az Európai Innovációs Tanács első csúcstalálkozóját 2021. november 24–25-én tartja Brüsszelben és online. Ez az esemény egyedülálló lehetőséget kínál az európai induló vállalkozások és innovátorok, különösen a kkv-k, kutatók, vállalatok, valamint potenciális befektetők és kockázatitőke-befektetők számára a kapcsolatteremtésre és a hálózatépítésre .

Találkozzon velünk Brüsszelben, egy olyan eseményen, amely számos inspiráló vitaindítót és plenáris üléseket kínál, és amelynek középpontjában az innováció sokfélesége, az európai technológiai szuverenitás, az európai induló vállalkozások és a digitális technológiák kockázatitőke-finanszírozása áll.

Mariya Gabriel , az Európai Bizottság innovációért, kutatásért, kultúráért, oktatásért és ifjúságért felelős biztosa hivatalosan elindítja az EIC Fórumát, és kihirdeti az EIC Women Innovators Prize és az iCapital díj nyerteseit .

Lehetősége nyílik arra is, hogy találkozzon az Európai Innovációs Közbeszerzési   Díj nyerteseivel , csatlakozzon interaktív üléseinkhez és vegyen részt workshopokjainkon, ahol többet megtudhat a korai szakaszban és a hatást kiváltó beruházásokról, az innovációs beszerzésekről, a rajrobotikáról és az űrtechnológiáról.

Hibrid programunk lehetővé teszi, hogy felfedezze a főbb újításokat, tippeket és trükköket tanuljon a szabadalmakkal és a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatban, megvitassa a technológiai transzfereket, új bemutató technikákat tudjon meg, többet megtudjon az EIC-tevékenységéről.

 

Forrás és bővebb információk:

https://eic.ec.europa.eu/events/european-innovation-council-summit_en

Regisztráció 2021. november 12-én 17:00 óráig:

https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200232021&

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: