MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > „Új lehetőségek EU forrásokkal”...

„Új lehetőségek EU forrásokkal” – Ismét képzést szervez az MFK

Március 5. és 7. között ismét sor kerül a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) által, a tavaly ősszel 3 alkalommal nagy sikerrel megrendezett képzésre, amelynek címe: „Új lehetőségek EU forrásokkal”.

Az államilag elismert képzés, amelynek helyszíne a dobogókői Walden Hotel lesz, célja, hogy bemutassa többek között a közvetlen európai uniós források felhasználási lehetőségeit, azok életminőséget javító pozitív vonatkozásaival, és az ezekkel kapcsolatos gyakorlati ismereteket. Az előadások átfogó rálátást nyújtanak az Európai Unió finanszírozási mechanizmusára, és egyúttal segítséget adnak a rendszerben történő önálló, felhasználói szintű eligazodáshoz. Továbbá, fontos napi aktualitások is elhangzanak a tananyag ismertetése során.

A részvétel ajánlott mindazoknak, akiknek célja, hogy mintegy új lehetőségként, az európai uniós források felhasználásával fejlesszék környezetüket és javítsák életminőségüket.

A képzés résztvevői a tanfolyamot követően képesek lesznek biztonsággal tájékozódni a pályázati rendszerek útvesztőjében, kiválasztani a számukra megfelelő pályázati projektet, és az elsajátított gyakorlati ismereteknek köszönhetően önállóan pályázni, beleértve a sikeres pályázati dokumentáció összeállítását, az erőforrások biztosításának és felhasználásának, valamint a pénzügyi és adminisztratív folyamatoknak a tervezését, lebonyolítását és ellenőrzését.

A képzés időpontja: 2018. március 5-7.
Helyszín: Walden Hotel (2099 Pilisszentkereszt-Dobogókő, Fény utca 1.)
A képzés részvételi díja: 150.000 Ft +ÁFA
Jelentkezési határidő: 2018. február 20.

A képzési tájékoztató ide kattintva tekinthető meg.

Várjuk jelentkezését legkésőbb 2018. február 20-ig a következő linken: https://goo.gl/forms/5ZxUbn9hoo9CzxwJ2

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: