MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Sikeresen lezajlott a Virtuális...

Sikeresen lezajlott a Virtuális LIFE CLIMA Tájékoztató Nap

A koronavírus-járvány kitörésére való tekintettel a LIFE program Éghajlat-politika alprogramjának és aktualitásainak megismertetését célzó tájékoztató napra virtuális módon került sor 2020. április 20-án.

A tájékoztató napot az Innovációs és Technológiai Minisztérium Klímapolitikai Főosztálya és a Nyugat-Balkáni Zöld Központ szervezte, a Magyar Fejlesztési Központ munkatársai a rendezvény weboldal- és közösségi média-menedzsmentjét végezték.

A tájékoztató nap rekordszámú érdeklődőt vonzott: több mint ötszázan követték a virtuális rendezvényt.

Az érdeklődők az előadás-videókat a LIFE pályázatok YouTube csatornán követhették: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLIccUldatzjnyljIX5V4_hPxDXlmKpM_n

A nézők az EU klímapolitikájáról, a LIFE program Éghajlat-politika alprogramjáról és annak aktualitásairól, az új, 2020-as LIFE éghajlat-politikai pályázati felhívásokról, valamint azok prioritásairól és újdonságairól tájékozódhattak. Bemutatkozott a virtuális tájékoztató nap társ-szervezője, a Nyugat-Balkáni Zöld Központ, a sikeres LIFE-ClimCoop pályázat koordinálói a Miskolci Egyetem részéről, valamint a 2021-től induló új, Tiszta energiák alprogram.

A tájékoztató keretében kérdésfeltevésre is lehetőség nyílt komment formájában – ezekre az ITM munkatársai élő videóban válaszoltak, amely szintén visszanézhető a tájékoztató nap lejátszási listájában, („Kérdések és válaszok”).

Az előadások videó és prezentáció formátumban a LIFE pályázatok honlapon keresztül tekinthetők meg: https://lifepalyazatok.eu/beszamolo-a-virtualis-life-clima-tajekoztato-naprol.html

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: