MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Mélyülő együttműködés az EIB-vel...

Mélyülő együttműködés az EIB-vel

Mélyülő együttműködés az EIB-vel

Kiss Antal miniszteri biztos (NFM), ügyvezető igazgató (MFK) meghívására Vazil Hudák, az EIB alelnöke a tervezettnél egy nappal korábban érkezett Budapestre. A találkozón részt vett még Simon Katalin, az MFB vezérigazgató-helyettese, Kovács Katalin, a KaposGrid projektmenedzsere, Alain Nadeau, az EIB budapesti képviseletének vezetője, valamint Kiss Gábor, az EIB Magyarországért felelős képviselője.

Hosszas egyeztetésük során kiemelt jelentőségű projektekről folytattak szakmai beszélgetést. Egyéb fontos témák között az MFK-MFB együttműködése, az Elena-projektek – köztük a KaposGrid és a Rétköz projektjének – áttekintése, a magyarországi innovációs ipar tervének kezdeményezése mind terítékre került a több órás konzultáción. Kiss Antal számos kérdésben adekvát választ és megoldástervet adott Hudák úr számára az MFK által készülő EFSI platform-tanulmány egyes részeinek bemutatásával.

Vazil Hudák úr és Kiss Antal úr már következő luxemburgi találkozóját is egyeztette eddigi sikeres együttműködésüket folytatva.

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: