MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Megnyílt a regisztráció az...

Megnyílt a regisztráció az EU Fenntartható Energia Hétre (EUSEW)!

Június 23 és 25 között az energia területén elhivatottak a téma szakembereivel együtt megvitatják a zöld megújulás és növekedés útját 30 szekcióülés keretében a legelső digitális EU Fenntartható Energia Hét (EUSEW) alkalmából, ami a legnagyobb, a megújuló energia és a hatékony energiafelhasználás témakörének szentelt esemény Európában. A magas szintű irányelvekről szóló konferencia mellett, a résztvevők virtuális energia standok és hálózatok között böngészhetnek, továbbá kicserélhetik ötleteiket. Nézze meg a programot (https://eusew.eu/programme) és regisztráljon még ma (https://digital.eusew.eu/)!

Június 23-án az EUSEW Díjak átadására kerül sor, élő ceremónia keretében. A díjjal az év legkiválóbb tiszta energia projektjeit ismerik el, „Ifjúság, Innováció és Elkötelezettség” kategóriákban. Ugyancsak díjakat osztanak a „Nők az energetika terén” kategóriában. A közönség szavazatai alapján pedig második alkalommal osztják ki a „Keleti Partnerség Díját”, illetve a „Polgárok Díját”.

Szavazzon a kilenc EU döntősre (https://eusew.eu/awards-public-vote) és a hat Keleti Partnerség döntősre (https://voting.eapenergyawards.eu/)!

Bővebben: #EUSEW2020

  • Ha 18 és 30 év között vagy, iratkozz fel az első „Ifjúsági Energia Napra” (https://eusew.eu/european-youth-energy-day) és oszd meg ötleteidet azzal kapcsolatban, hogyan alakítanád át Európát az első klímasemleges kontinenssé!
  • Regisztráld a fenntartható energiával kapcsolatos digitális tevékenységeidet – Energia Napok (https://eusew.eu/about-energy-days) – júniusban és kapcsolódj közösségeddel a világhoz!

Kövesse az EUSEW 2020-at a közösségi média oldalakon, a Twitteren @euenergyweek és a #EUSEW2020 használatával vagy iratkozzon fel a hírlevélre!

#EUSEW2020 – tiszta energia a zöld megújulásért és növekedésért

Közzétéve: 2020/06/05

Forrás: https://ec.europa.eu/easme/en/news/registration-eu-sustainable-energy-week-eusew-now-open

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: