Vissza

Magyar Fejlesztési Központ

Nyitólap > Hírfolyam > Horizon Europe Cluster 5 (Klíma, Energia ...

Horizon Europe Cluster 5 (Klíma, Energia és Mobilitás) Információs Napok és brókeresemény 2022. február 3-4-én

A Bizottság Kutatási és Innovációs Főigazgatósága 2022. február 3-án 10-17-ig tartja Horizon Europe Cluster 5 információs napját.

Az információs nap bemutatja a  Horizon Europe Cluster 5 2022-es munkaprogramja (Klíma, Energia és Mobilitás) keretében javasolt kutatási témákat, lehetőséget adva a leendő pályázóknak, hogy többet megtudjanak az új program finanszírozási lehetőségeiről, különös tekintettel az alábbi témára: a zöld és digitális átállás az éghajlatsemlegesség elérése érdekében Európában 2050-re.

Az információs napok elsődleges célja a Horizon Europe Cluster 5 2022 felhívásának 74 nyitott témájának bemutatása (többek között akkumulátorok, megújuló energia, zéró emissziós közúti közlekedés, légi közlekedés és még sok más) plenáris és három párhuzamos ülés keretében, a következők hangsúlyokkal: 

A részletes napirendért, a részvételi információkért és a gyakorlati részletekért látogasson el az esemény weboldalára . Ugyanitt információkat és regisztrációt is talál a 2022. február 4-én megrendezésre kerülő brókereseményről, amit az érdeklődő partnerek összekötése érdekében szerveznek.

 

Forrás és bővebb információk:

 https://ec.europa.eu/info/news/save-date-horizon-europe-info-days-dedicated-cluster-5-take-place-3-february-2022-2022-jan-10_en

 

Program:

https://ec.europa.eu/info/research-and-innovation/events/upcoming-events/horizon-europe-info-days/cluster-5_en

 

Regisztráció a másnapi brókereseményre:

https://he-cluster5-2022.b2match.io/