MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Horizon Europe 6. klaszter...

Horizon Europe 6. klaszter - Élelmiszer, biogazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság és környezetvédelem – Információs online információs esemény: 2021. október 25-27. 9:30-17:00-ig

Az információs napok elsődleges célja, hogy bemutassa a Horizon Europe 6. klaszter 2022-es  77 pályázatának témáit, és ösztönözze a részvételt, különös tekintettel a következőkre: 

  • A 6. klaszter népszerűsítése a felsőoktatás keretében és a felsőoktatási klaszter 2022-es munkaprogramjával kapcsolatos információk terjesztése az érdekeltek számára.
  • Tudatosítani a felsőoktatási pályázatok előkészítésének és az értékelési folyamatnak a legfontosabb szempontjait. 
  • Adjon betekintést a „Talaj egészsége és élelmezése” HE misszióba.
  • Emelje ki a felsőoktatási horizontális újdonságokat és a pályázatok előkészítésének legfontosabb siker tényezőit.
  • Hálózati és társkereső lehetőségeket kínál a leendő pályázóknak, hogy támogassák a pályázatok konzorciumának kiépítését egy dedikált ügynöki napon.

Tervez -e pályázni a Horizon Europe 6. klaszter közelgő felhívásai valamely témájával kapcsolatban?

Az október 27-én szervezett online partnerközvetítői eseményt a 6. klaszter Élelmiszer, biogazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság és környezet konzorciumépítésének szentelik. Az eseményen kétoldalú on-line találkozók lesznek az azonos témákban érdekelt partnerekkel a 2022-re szóló pályázatokkal kapcsolatban. A sikeres regisztrációt és a magas színvonalú együttműködési profil benyújtását követően a résztvevők előre megbeszélhetik a kétoldalú találkozókat egy felhasználóbarát társkereső eszközzel.

Az eseményt a Horizon Europe nemzeti kapcsolattartó pontok szervezik a BRIDGE2HE kezdeményezésen keresztül, regisztráció:

https://he-2022-cluster6.b2match.io/

Forrás és bővebb információk:

https://ec.europa.eu/info/research-and-innovation/events/upcoming-events/horizon-europe-info-days/cluster-6_en

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: