MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > HORIZON 2020-PÁLYÁZATOK: BEADÁSI HATÁRIDŐK...

HORIZON 2020-PÁLYÁZATOK: BEADÁSI HATÁRIDŐK HOSSZABBÍTÁSA A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY KITÖRÉSE MIATT

Az Európai Unió pályázati portálján 2020. március 17-én és 18-án közzétett tájékoztatás értelmében meghosszabbítják a Horizon 2020 pályázatok beadási határidejét (két kivétellel). A közlemény szerint:

„A COVID-19 járvány kitörése következtében bevezetett korlátozások jelenlegi eszkalációja a pályázókat akadályozhatja abban, hogy magas színvonalú pályázatokat készítsenek. Ebből kifolyólag azoknak a pályázatoknak a határidejét meghosszabbítják, amelyeknek eredeti beadási határideje a mai naptól április 15-ig terjedő időszakra esik. Minden egyes felhívásra és témára vonatkozóan az új és pontos határidőket közzé fogják tenni a pályázati oldalon: Funding and Tenders Portal.

Az IMI2-2020-21-01 pályázat beadási határidejét nem hosszabbítják meg. Az EIC-SMEInst-2018-2020 részét képező EIC Accelerator esetében a határidőt 48 órával meghosszabbítják, 2020. március 20-án pénteken 17:00:00 (CET) óráig.

Miden esetben a potenciális pályázóknak azt tanácsolják, hogy készüljenek fel szükség szerint, különösen oly módon, hogy hatékony kommunikációs összeköttetéseket építenek ki az együttes távmunkához, számolva azzal, hogy az elkövetkezendő hetekben további lehetséges korlátozások fognak érvénybe lépni.”

Forrás 1: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/support/faq/12944;type=1;categories=;programme=null;actions=;keyword=covid

Forrás 2: https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/news/horizon-2020-calls-be-extended

A beadási határidők a módosítással kapcsolatos hírek alapján a Pályázatok Magyarul honlapon (https://www.palyazatokmagyarul.eu/) is folyamatosan frissülnek.

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: