Vissza

Magyar Fejlesztési Központ

Nyitólap > Hírfolyam > Hogyan szerezzünk európai uniós támogatást fejlesztési ...

Hogyan szerezzünk európai uniós támogatást fejlesztési projektjeinkhez?

Májusban ismét indul az MFK okleveles felnőttképzése

 

A Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. 2019. május 10-én hetedik alkalommal indítja el a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozó képzését (nyilvántartási szám: E-001696/2017/D001). A képzés célja, hogy segítse a magyarok részvételét az Európai Unió által közvetlenül finanszírozott programokban – így a Horizon 2020- és Horizon Europe-programokban –, továbbá, hogy utat nyisson a kutatással, fejlesztéssel és innovációval foglalkozó magyar kkv-k számára a közvetlen uniós pályázatok felé.

Kinek ajánljuk a képzést?

Képzési célkitűzéseink

Bónuszszolgáltatások

Vélemények képzésünk résztvevőitől

„Mindenképpen javaslom a képzést, elsősorban olyan innovatív vállalkozásoknak, amelyek egy már küszöbön álló fejlesztéssel talán hamarabb is hozzájuthatnak ezekhez a lehetőségekhez, mint gondolnák. Hasznos lehet még olyan vállalkozások, szervezetek számára is, akik konzorciumi partnerként kívánnának részt venni nagyobb, európai szintű projektekben. Ezeket a törekvéseket célozva, a pályázati rendszerek, szabályzatok, hierarchiák útvesztőiben való eligazodáshoz nagy segítséget nyújt a képzés.”

Karsai Szilvia, Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt.

 

„Ez a képzés hiánypótló. Az MFK szakembergárdája világszínvonalúan felkészült. Minden, a kkv-szektorban tevékenykedő innovációval foglalkozó cég menedzsmentje számára létfontosságú az a tudás, ami elsajátítható a képzésen. Azoknak pedig különösen ajánlott, akiknek az önerőn kívül további forrásbevonásra van szükségük a fejlődéshez.”

Müller Andrea, a Photel Kommunikációs Zrt. üzletfejlesztője

 

„A legfontosabbak a konkrét pályázati lehetőségek, a pályázattal kapcsolatos közösségek, a műhelytitkok és a nagyon gyakorlatias tippek, segítségek voltak. Gyakorlatilag az egész képzés hasznos és fontos volt. Mindenképpen javasolnám másnak – ezek olyan lehetőségek, amikről még mindig túl keveset tudnak azok, akik hasznosítani tudnák.”

Nagy Anna, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány kuratóriumi elnöke

 

„A legfontosabbak a gyakorlati példák voltak, amelyeken keresztül megértettem, hogy a projektfejlesztők, a befektetők, valamint a pályázatot bírálók milyen szempontok alapján döntenek. Továbbá, említést érdemelnek a Horizon 2020 pályázati portálok kezelésével kapcsolatos gyakorlati tanácsok is, hiszen ezek számomra a napi munkavégzésben nyújtanak nagy segítséget.”

Pálvölgyi János, a Kürt Zrt. pályázatkezelési vezetője

 

Időpont

2019. május 10. – június 7.

A képzés öt alkalommal félnapos elfoglaltságot jelent 9.00–13.00 óráig, időpontok és részletek az itt letölthető programban.

Helyszín

Magyar Fejlesztési Központ; CBC Irodaház, 1. emelet

1027 Budapest, Horvát utca 14-24.

Részvételi díj

180.000 Ft, amely tartalmazza a tananyagot és az üzleti ebédeken való részvételt.

Jelentkezés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a jelentkezési lapot ide kattintva töltheti ki.

Jelentkezési határidő

2019. május 3. (péntek)

További információ

Kérdés esetén állunk rendelkezésére a projektfejlesztes@mfk.gov.hu  e-mail-címen.

Hogyan szerezzünk európai uniós támogatást fejlesztési projektjeinkhez?