MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Európa legjobbjaitól tanulhatnak a...

Európa legjobbjaitól tanulhatnak a magyar cégek

=

Európa egyik legnagyobb projektfejlesztő és pályázatíró cégének, az Inspiraliának munkatársai látogattak el két napra (2017. március 7-8.) a Magyar Fejlesztési Központba, hogy projektfejlesztési és pályázati tanácsadást nyújtsanak magyar cégeknek. Ezeket a hazai cégeket hosszas szakmai egyeztetés után választották ki egy terjedelmes listáról azon szempontok alapján, hogy rendelkeznek-e egy jó ötlettel, projekttel, amelyre igazolt piaci igényt mutattak ki. A legtöbbjük azonban legalább egy éve pályázik közvetlen uniós forrásra, mégsem tettek jelentős előrelépést – ezért kérték az MFK szakértőinek segítségét. Az Inspiralia képviselőitől olyan újszemléletű tanácsokat kaptak, amelyekkel megtehetik a hiányzó minőségi lépést a közvetlen európai uniós programok pályázatain való sikeres részvétel felé.

=

A résztvevő magyar cégek innovációkkal foglalkoznak: palettájuk a világítás- és LED-technológiától, a felülettisztítástól az adatbiztonságon, optikai tervezésen, orvosi műszerfejlesztésen keresztül az infokommunikációig és szoftverfejlesztésig terjed.

=

A két napos tanácsadás az MFK és az Inspiralia között 2017 januárjában kötött régiós képviseleti partnerszerződés eredménye, melyet félévéves együttműködés előzött meg. Az elmúlt hónapok során a közösen beadott pályázatok pályázati értéke immár több mint 5 milliárd forint.

=

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: