MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Európa digitális jövőjének alakítása...

Európa digitális jövőjének alakítása

Az EU digitális stratégiájával összhangban az Európai Bizottság új kísérleti projektre írt ki pályázatot, amelyre öt EU-tagállam öt médiaszervezetéből álló konzorciumok jelentkezhetnek

A Bizottság intézkedéseivel úgy kívánja alakítani a digitális transzformáció folyamatát, hogy az mindenkinek a javát szolgálja. A digitális megoldások, amelyek az embert helyezik a középpontba új lehetőségeket nyitnak meg a vállalkozások előtt, lendületet adnak a megbízható technológiák fejlesztésének, táptalajul szolgálnak a nyitott és demokratikus társadalmak számára élénkítik és fenntarthatóvá teszik a gazdaságot, segítik az éghajlatváltozás elleni küzdelmet és a zöld gazdaságra való áttérést.

"Európai közszféra: új online média-ajánlat a fiatal európaiak számára" címmel új kísérleti projektre írt ki pályázatot az Európai Bizottság. A felhívásra olyan konzorciumok jelentkezhetnek, amelyek legalább öt médiaszervezetet gyűjtenek össze legalább öt EU-tagállamból, hogy napi gyakorisággal gondolkozásra inspiráló ​​tartalmakat készítsenek az európai aktualitásokról, különös tekintettel a fiatal európaiakra.

A kísérleti projekt célja EU-szerte a fiatalokat érintő, európai témákhoz kapcsolódó, különböző nyelveken elérhető online információk vonzó formátumban és több szempontból is bemutatva fokozottan elérhetővé tétele.

A jelentkezési határidő: 2020. július 22., 24:00

Bővebben:

https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/pilot-project-european-public-sphere-new-online-media-offer-young-europeans

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: