Vissza

Magyar Fejlesztési Központ

Nyitólap > Hírfolyam > DIGI-B-CUBE nyitott pályázati felhívás: a kkv-k ...

DIGI-B-CUBE nyitott pályázati felhívás: a kkv-k a COVID-19 ellen

A COVID-19 világjárvány példátlan kihívást jelent az egészségügyi rendszerekre nézve. A DIGI-B-CUBE közvetlen pénzügyi támogatást nyújt olyan projektek megvalósításához, amelyek a digitális innovációkat és a diszruptív technológiákat integrálják az orvosi diagnosztika és az érintett értékláncok terén.

Az INNOSUP által finanszírozott DIGI-B-CUBE projekt célja a kis- és középvállalkozásokban (kkv-k) rejlő, ágazatokon átnyúló lehetőségek felszabadítása, valamint innovatív megoldások létrehozása a páciens központú diagnosztika újrakonfigurálása végett, haladva az Egészségügy 4.0 stratégia megvalósítása felé.

A COVID-19 járvány világszerte példátlan kihívást jelent az egészségügyi rendszerekre és a társadalmakra nézve. Ebből kifolyólag, égető szükség van azoknak a kis- és középvállalkozásoknak a támogatására, amelyek képesek innovatív projektek kivitelezésére a COVID-19 által generált problémák széles skálájának megoldása érdekében.

E tekintetben, a projekt keretében a közelmúltban közzétett felhívás a kkv-kat szólítja meg, hogy transzverzális, együttműködő projektekkel vegyék fel a küzdelmet a COVID-19 ellen.

A DIGI-B-CUBE 60 000 euróig terjedő közvetlen pénzügyi támogatást nyújt vállalkozásonként (beleértve a start-upokat) az érintett szektorokban:

A pályázat első beadási határideje 2020. július 29., az értékelés pedig a benyújtási határidőktől számítva, maximum 4 hetet vesz igénybe. A második beadási határidő 2021. február 3.

További információ a pályázatról: https://digibcube.eu/open-calls/

Egyéb kérdések esetén vegye fel a kapcsolatot e-mail útján a projekt koordinátorral: info@digibcube.eu !

Közzétéve: 2020/06/11

Forrás: https://ec.europa.eu/easme/en/news/digi-b-cube-open-call-smes-against-covid-19