MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > Circwaste webinárium: A körkörös...

Circwaste webinárium: A körkörös gazdaság fellendítése

A Circwaste egy integrált projekt, amely az anyagáramok hatékony felhasználását, a hulladékmegelőzést, valamint az új hulladék- és erőforrás -kezelési koncepciókat támogatja. A projekt segít megvalósítani Finnország nemzeti hulladékgazdálkodási tervét, és elvezeti az országot a körforgásos gazdaság felé

A Circwaste projekt webes szemináriumot szervez mindenki számára szeptember 29. és 30. között a körforgásos gazdaság fejlődéséről Finnországból és a világ minden tájáról.

Ez a webinárium bemutatja a körkörös gazdasággal kapcsolatos kutatási projektek legújabb eredményeit és a stratégiai kutatásban elért eredményeket. A finn nyelven megrendezésre kerülő első napon a legnagyobb és legérdekesebb hazai körkörös gazdasági projektek eredményeit és jelenlegi kilátásait mutatják be párhuzamos üléseken, amelyek négy témára összpontosítanak:

  1. kritikus alapanyagok,
  2. építőipar,
  3. műanyagok,
  4. valamint a polgárok és a fogyasztók a körforgásos gazdaságban .

A második nap, a Körkörös Gazdasági Világfórum mellékrendezvénye angol nyelven zajlik, és magában foglalja a körforgásos gazdaság stratégiai népszerűsítését és az azt támogató kutatásokat Finnországból és a világ többi részéből.

A részletes napirend:

https://www.circwaste.fi/en-US/Current/News/Boosting_Circular_Economy__Circular_econ(61063)

Forrás és bővebb információk:

https://cinea.ec.europa.eu/events/circwaste-webinar-boosting-circular-economy_en

 

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: