Vissza

Magyar Fejlesztési Központ

Nyitólap > Hírfolyam > Bizonyíték, nem ígéret

Bizonyíték, nem ígéret

=

100 nyerő magyar több mint 20 milliárdot hozott Magyarországra!

A Magyar Fejlesztési Központ Nyerő Magyarok stábja a mai napon tette közkinccsé századik projektjét a nyeromagyarok.eu oldalon, és szintén ma átfordult az oldal EU-ból elnyert forintokat számláló kijelzője is, húszmilliárd forintnyi támogatású projektet olvashatunk az élvezetes beszámolókban.

A MFK kommunikációs csapata 2015-ben kezdte Nyerő Magyarok címmel kutató- és feldolgozó munkáját; céljuk, hogy bemutassák azokat a magyar projekteket, melyek közvetlen brüsszeli program pályázatán nyerve valósultak meg. A háromfős stáb (riporter, fotós, rádiós) rengeteg munkával keresi fel a magyar cégeket; a szervezés része a leghosszabb, mivel sokan bizalmatlanok, vagy egyszerűen nem érnek rá, nincs kedvük, esetleg túl sok szabályt követelnek kollégáinktól. Ha a kapcsolatfelvétel és a találkozó is létrejött, utána kezdődik a cikk, a hanganyag és a fotós utómunkálatok elvégzése.

Unger Anna (riporter), Muray Gábor (fotós) és Gadácsi János (hang) csapatának és az MFK küldetése, hogy a Nyerő Magyarokon keresztül még több magyar embert sarkalljanak uniós pályázásra, hiszen csak az nyer, aki pályázik, és erre most már 100 nyertes projekt és több mint 20 milliárd forint a bizonyíték!

">A Magyar Fejlesztési Központ Nyerő Magyarok stábja a mai napon tette közkinccsé századik projektjét a nyeromagyarok.eu oldalon, és szintén ma átfordult az oldal EU-ból elnyert forintokat számláló kijelzője is, húszmilliárd forintnyi támogatású projektet olvashatunk az élvezetes beszámolókban.

">A MFK kommunikációs csapata 2015-ben kezdte Nyerő Magyarok címmel kutató- és feldolgozó munkáját; céljuk, hogy bemutassák azokat a magyar projekteket, melyek közvetlen brüsszeli program pályázatán nyerve valósultak meg. A háromfős stáb (riporter, fotós, rádiós) rengeteg munkával keresi fel a magyar cégeket; a szervezés része a leghosszabb, mivel sokan bizalmatlanok, vagy egyszerűen nem érnek rá, nincs kedvük, esetleg túl sok szabályt követelnek kollégáinktól. Ha a kapcsolatfelvétel és a találkozó is létrejött, utána kezdődik a cikk, a hanganyag és a fotós utómunkálatok elvégzése.

">Unger Anna (riporter), Muray Gábor (fotós) és Gadácsi János (hang) csapatának és az MFK küldetése, hogy a Nyerő Magyarokon keresztül még több magyar embert sarkalljanak uniós pályázásra, hiszen csak az nyer, aki pályázik, és erre most már 100 nyertes projekt és több mint 20 milliárd forint a bizonyíték!