MFK Magyar Fejlesztési Központ
magyar English
Facebook Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam > AZ IDP EUROPEAN CONSULTANTS...

AZ IDP EUROPEAN CONSULTANTS PROJEKTFEJLESZTÉSI TANÁCSADÁSA AZ MFK ÉS AZ SZTE INFORMÁCIÓS NAPJÁN

Ahogyan arról korábban már hírt adtunk, november végén került sor arra az információs napra, ami a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) együttműködésében valósult meg. Az online előadások hallgatói között tudhattuk számos magyar felsőoktatási intézmény munkatársát is.

 

Az információs napon az MFK egyik partnere, a projektfejlesztés területén európai szinten elismert IDP European Consultants (IDP) is prezentált, továbbá tanácsaival segítette a hallgatóságot.

 

Az IDP által moderált B2B gyakorlati projektfejlesztési modulból a résztvevők megtudhatták, hogy az új európai uniós Horizon Europe Health támogatási program tervezetében szerepelhet egy olyan pályázati felhívás, ami a Szegedi Tudományegyetem egyik projektelképzelésének finanszírozása szempontjából érdekes lehet. A projekt egy egyetemek közötti összefogást is magában foglalhat, amiben együttműködő partnerek lehetnek az SZTE ÁOK Kórélettani Intézetének Gasztroenterológiai Munkacsoportja és a Pécsi Tudományegyetem Transzlációs Medicina Intézete. A két kutatóintézet tevékenységi köre a krónikus gyulladások felismerése és kezelése az emberi szervezetben, különös tekintettel a hasnyálmirigy-megbetegedésekre.

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: