Vissza

Magyar Fejlesztési Központ

Nyitólap > Hírfolyam > Az idei Női Innovátorok Európai Uniós ...

Az idei Női Innovátorok Európai Uniós Díj döntősei

Az Európában dolgozó női vállalkozók közül a 21 legtehetségesebb és leginspirálóbb női vállalkozó szerepel az Női Innovátorok Európai Uniós Díja 2021 szűkített listáján. A díj az innovatív vállalatokat vezető női vállalkozók kiemelkedő teljesítményeit ünnepli.

A programot az EU Horizon Europe kutatási és innovációs programja finanszírozza, és az Európai Innovációs Tanács és a KKV-k Végrehajtó Ügynöksége irányítja. Az idei döntősök úttörő szerepet töltenek be az iparágak széles skálájában, és segítenek a globális kihívások kezelésében.

Tizenhét jelölt verseng három, egyenként 100 000 eurós díjért a Női Innovátorok kategóriában. További három jelölt verseng a Feltörekvő Innovator címért, amely a 30 év alatti kiváló női vállalkozókat ismeri el, és 50 000 eurós díjjal jár.

A Női Innovátorok kategória döntősei:

Feltörekvő Innovator kategória döntősei :

A Női Innovátorok Európai Uniós Díja 2021-ért nyerteseit az Európai Innovációs Tanácscsúcstalálkozóján 2021. november 24–25-én hirdetik ki . Ugyanezen az eseményen a Bizottság átadja az Európa Innovációs Fővárosa Díjat és az Európai Innovációs Közbeszerzési Díjat.

Forrás és bővebb információk:

https://eic.ec.europa.eu/news/21-inspiring-women-entrepreneurs-2021-meet-finalists-competing-years-eu-prize-women-innovators_en