Vissza

Magyar Fejlesztési Központ

Nyitólap > Hírfolyam > A LIFE program 2022-re vonatkozó tervei

A LIFE program 2022-re vonatkozó tervei

Az alábbiakban bemutatjuk, mit tartogat 2022-ben a LIFE program.

Új LIFE integrált projektek

Február 15-én nyilvánosságra hozzuk az integrált projektek (IP-k) legújabb körét a LIFE-finanszírozás elnyerésére. Az integrált projektek az EU-tagállamok hatóságait támogatják a környezetvédelmi és éghajlati tervek, programok és stratégiák regionális, többrégiós vagy nemzeti szintű végrehajtásában. Tekintse meg néhány sikeres IP -példát adatlapunkon.

LIFE Pályázati felhívások: megjelenési dátumok

A 2022-es LIFE pályázati felhívások várhatóan május 17-én fognak megjelenniFinanszírozási és pályázati lehetőségek portálon. A beadási határidők itt már megtekinthetők.

2022-ben lesz 30 éves a LIFE program

A LIFE program májusban lesz 30 éves. Az év során sokféle módon fogunk ünnepelni, ezért mindenképp látogassa meg közösségi média csatornáinkat további információkért.

LIFE Awards 2022

A 16. alkalommal megrendezett LIFE-díjátadó ünnepségen a leginnovatívabb, leginspirálóbb és leghatékonyabb LIFE projekteket díjazzák természet, környezet és klímapolitika kategóriákbanAz EU Zöld Hét részeként hibrid ünnepséget tartanak– ez lesz Európa legnagyobb és legfontosabb környezetvédelmi eseménye. A pontos dátumot hamarosan közzéteszik.

Az EU Fenntartható Energia Hete

Októberben először kerül sor a LIFE égisze alatt Európa legjelentősebb megújuló energia és hatékony energiafelhasználással kapcsolatos eseményének megrendezésére a következő címmel: az EU Fenntartható Energia Hete – .

Európai Bauhaus Fesztivál

A legutóbbi LIFE in the New European Bauhaus hibrid rendezvényünket követően az Európai Bizottság bejelentette, hogy 2022. június 8. és 12. között Bauhaus Fesztivált rendez Brüsszelben. A fesztivál célja, hogy ösztönözze a Bauhaus program résztvevőit, hogy osszák meg eredményeiket, és mutassanak vonzó példát az európai polgárokszámára.

Harmadik fél rendezvényei

A LIFE 2022-ben ismét szerepelni fog Európa-szerte a harmadik felek által szervezett eseményeken. Ezeken az eseményeken való részvételünk rendszerint magában foglalja egy CINEA vagy LIFE stand felállítását, és fontos előadók részvételét a vonatkozó üléseken.

Ne feledje, hogy minden hírünkről naprakészen tájékozódhat a közösségi media révén: Twitterünkön,  LinkedIn és Facebook oldalaink segítségével.

 

Forrás és bővebb információk: 

https://cinea.ec.europa.eu/news/whats-coming-life-2022-2022-01-12_en 

A jelenlegi LIFE-pályázatok a palyazatokmagyarul.eu oldalunkon: 

https://palyazatokmagyarul.eu/competition/search?kereses_sz=LIFE-2021