Magyar
English
Akadálymentes verzió
 Rólunk  Brüsszeli források  Hírfolyam  Közérdekű adatok  Kapcsolat 
Nyitólap > Hírfolyam > MFK-EMMI egyeztetés a közvetlen forrásokról

MFK-EMMI egyeztetés a közvetlen forrásokról

MFK-EMMI egyeztetés a közvetlen forrásokrólAz elmúlt napokban került sor arra az egyeztetésre, amelyen az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkárságának képviseletében Dr. Maruzsa Zoltán, köznevelésért felelős helyettes államtitkár és Pálfi Erika, a Köznevelési Tartalomfejlesztési Főosztály vezetője tárgyalt a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) munkatársával, dr. Kiss Patrícia tanácsadóval a közvetlen brüsszeli források felhasználási lehetőségeiről. A megbeszélésen a Klebelsberg Központ, az Oktatási Hivatal és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet is magas szintű képviseletet biztosított.

Az egyeztetés célja az volt, hogy a felek lefektessék egy jövőbeni együttműködés alapjait, amelynek keretében arra ösztönzik a köznevelési szektor minden pályázóképes szervezetét, hogy projektjeikkel vegyenek részt az Európai Unió által meghirdetett pályázatokon.

Az MFK képviselője röviden ismertette a szervezet tevékenységét, valamint a közvetlen brüsszeli forrásokkal kapcsolatos tudnivalókat. Továbbá felhívta a figyelmet arra is, hogy ezek a források 2020 után kulcsfontosságúvá válnak és ebből kifolyólag már most fel kell készülni egy, az operatív programokétól eltérő pályázati struktúrákban történő eligazodásra.

vissza  
Bemutatkozás Adatvédelem
Impresszum Jogi nyilatkozat
Kapcsolat Tárhelyszolgáltató
Hírlevél
E-mail: 
Név: